24. juni

June 25th, 2007

DSC_0096.jpg

I dag har vi hatt besøk av journalister fra både NRK og TV2. Flere av oss viste frem dåpsattester som bekreftelse på konvertering. Klippene er tilgjengelig på NRK Nett-TV og TV2 Sumo. Sistnevnte krever abonnement.

Det kom plutselig et kraftig regnvær over Oslo i dag, noe som førte til stort kaos flere steder. Som også i går, holdt vannet på å renne inn i Jakob Kirke. Vi begynte straks å grave grøfter i grusen, og lage diker. I tillegg til å også øse unna vannet , klarte vi også i dag å forhindre at kirken ble full av vann som følge av det kraftigeDSC_0131.jpg regnværet. Inni lavoene, hvor vi sover nå, er det likevel ikke helt vått. Vi har fått låne feltsenger av Norsk Folkehjelp, og slipper dermed å sove på bakken.

Vi fikk også besøk av Kjersti Østland Tveit, som er prest i Sagene og Iladalen. Hun kom med varme, nybakte boller, som hun ville dele med oss.