Livet ved Jacob Kirka

July 15th, 2007

DSC00123.JPGRegn regn regn_1.JPG
Nå har vi bodd ved Jacob Kirka i mer enn tre uker. Like lenge har det nesten bare regnet. Været er ikke det beste for å bo i telt over lengre tid, men vi prøver å gjøre det beste ut av det. Etter at det har stått vann i teltene flere ganger har vi nå fått lagt et enkelt gulv. Takket være noen venner som ga oss paller og treplater sitter vi nå tørt selv om det regner. Vi har også bytta ut lavoene med et større telt. Asylakademiet har flytta inn i dette nye teltet og det er mye lysere og bedre egna til forelesningene og norskundervisninga som vi fortsetter med. Under en forelesning om muerer og migrasjon begynte det å pøsregne igjen, teltet holdt stand, men det tromma så mye på taket at det nesten ikke var mulig å høre et ord som ble sagt.

Vi har ågså fått på plass et enkelt kjøkken, så vi har muligheten til å lage egen mat.

Og når været tillater det blir det gjerne fotballkamp.

DSC00162.JPGDSC00138.JPG